Velkommen til et nyt skoleår!

Nyhedsbrev august 2018

Så er vi i gang igen!

Jeg håber, at alle har nydt sommeren. Det har vi – og alle er mødt op med fornyet energi og ser frem til et spændende og dejligt skoleår på Caroline – og i år uden at skulle forholde os til flyttekasser og indretning!

Alle lærere mødte på arbejde onsdag den 1. august for at gøre klar til at tage imod børnene på mandag – og vi GLÆDER os!

Heldigvis er det lykkedes for os at få alle ender til at mødes, så vi både har et skema til alle børn – og lærere til at læse timerne!

Jeg har vedhæftet en oversigt over, hvilke lærere, der skal have hvilke klasser i skoleåret 2018-2019, og beklager, at jeg først har kunnet gøre den endeligt færdig nu, men vi skulle lige have de sidste brikker til at falde på plads her i løbet af sommeren…

Lidt praktisk info om første skoledag den 6. august

Alle børn – bortset fra 0. klasse – møder kl. 8. Vi spiser traditionen tro morgenmad sammen kl. 9, og der er selvfølgelig frokost til alle til sædvanlig tid. Menuen for den kommende uge kommer på Intra snarest!

Vi byder velkommen til vores nye 0. klasse og deres forældre kl. 10. Det er en stor dag at skulle starte i skole og vi glæder os til at sige VELKOMMEN på Carolineskolen!

Ugeplaner og lektier

Fremover vil alle ugeplaner og lektier være at finde på Docendo, så skema og planlægning ligger det samme sted. Men I skal stadig huske at tjekke Intra! Docendo har desværre ikke et indbygget beskedsystem, som Intra har.

Test, prøver og elevplaner

Vi har indkøbt et virkelig godt testmateriale til matematik og dansk og vil bruge de nationale test i de øvrige fag. I får i god tid at vide, hvornår vi tester jeres børn og i hvilke fag og vi bruger bl.a. resultaterne til at opstille mål for den enkelte elev bl.a. i elevplanen, der i løbet af efteråret vil være at finde på Intra. Mere om det senere!

Fornemt besøg fra Standford University

I næste uge og resten af august får vi besøg af Maja Gildin Zuckermann (dansk jøde, der er bosat i Californien), der er i gang med et stort forskningsprojekt om unge jøders liv. Oprindelig skulle hun have været tilknyttet 8. og 9. klasse, men de rejser til Israel, så Maja vil i deres fravær tale med elever fra de andre klasser – fortrinsvis de ældste – og i det hele taget være på skolen og mærke atmosfæren. Jeg vedhæfter Majas brev, der nok mest har relevans for 5., 6. og 7. klasse.

Bedste hilsener og velkommen til et nyt, spændende skoleår på Carolineskolen!

Pernille

P.S. Hvis nogen har glemt, hvordan en grøn græsplæne ser ud, så læg vejen forbi vores legeplads! TUSIND TAK til personalet i vuggestuen og børnehaven for at vande så godt igennem den her tørre og varme sommer!