Tilbageblik på endnu en DEJLIG uge på Carolineskolen!

Jeg siger det tit – men nu må jeg altså lige sige det igen: Jeg er simpelthen verdens heldigste skoleleder!

I stort set hele min karriere har jeg arbejdet med udskolingselever – og det er fantastisk, men i den første uge af projekt Caroline Landskabsarkitekter A/S har jeg fået lov til at være sammen med 0. – 3. klasse, og jeg har nydt hvert eneste minut!

For hold da fast, hvor er det bare nogle skønne unger. Fyldt med kreativitet, sjov, omsorg for hinanden og ind imellem er de heldigvis også lidt frække – ellers var de jo ikke rigtige børn!

Jeg har fået genoplevet min egen barndoms lege, med hinkeruder, ”Krig”, ståtrold, dåsetagfat og mange andre lege – og da jeg gik gennem skolegården i solskinnet fredag eftermiddag, blev jeg så rørt over at se, at børnene fortsat legede de gamle lege med hinanden, på tværs af både køn og alder.

Og så har jeg fået ca. 100 tegninger til mit kedelige kontor – og mindst ligeså mange kram. Hvad mere kan man ønske sig?

Udover at være de skønneste unger, har de også sluppet fantasien løs og leveret vilde ideer, sjove tegninger og spændende modeller til vores udearealer på Strandvejen – og de har ikke mindst været utroligt gode til at samarbejde.

Hvis det står til dem, skal vi ha´ en swimmingpool med vandkanoner, et mennesketårn, man kan kravle i, en smadret bil, en skolehund, en hest, huler i træerne, trampoliner, klatrevæg, en hel masse Pocemons, et stort skib, en rutsjebane, hvor man kan rutsje lige ind i sit klasselokale og ned til stranden, et indianertelt, gynger der ligner lakridser, en slikbutik, masser af blomster og en hel masse andre skøre, skønne og sjove ting.

På et tidspunkt skal de mange fantasifulde ideer ha´ et realitetstjek, uden at vi tager modet fra ungerne, men i den her fase skal de bare have lov til at slå sig løs.

Og for resten, hvis man lige står og mangler et legehus, så kan man da bare bygge et på en halv time J

Jeg GLÆDER mig til næste uge!

Glade hilsener

Pernille