Sommerferiebrev 2018

Sommerferiebrev juni 2018

TAK for deltagelse til bestyrelsens årsmøde

Tak til alle jer der mødte op til årsmødet den 18. juni. Dejligt med opbakning til vores arbejde ovenpå et år, der mildest talt har været temmelig turbulent og udfordrende, med flytning,indretning af skole, børnehave og vuggestue,afvikling af Bomhusvej, en legeplads der manglede – og alle de benspænd der er, når man både prøver nye ting af og opdager alt det tekniske og praktiske, der ikke helt fungerer fra start på en ny matrikel! Tak for jeres tålmodighed – og tak for jeres skønne unger, der har taget det i stiv arm!

Jeg har lagt slides fra årsmødet på forsiden af Intra til jer, der ikke havde mulighed for at deltage.

En af de vigtige ting der blev besluttet på årsmødet var, at vi i stedet for selvevaluering fremover skal have eksternt tilsyn med skolen. Det er nemlig kun forældrene på årsmødet, der kan beslutte det. Vi ser frem til at blive kigget over skulderen af folk udefra, så vi kan være sikre på, at børnene lærer det, de skal.

Planlægning af det kommende skoleår

Vi er bagud – så er det sagt! Med tre opsigelser i juni og dermed ansættelse af tre nye lærere i 11. time, har vi været nødt til at sætte planlægningen af næste skoleår lidt på standby, indtil vi vidste, hvem vi kunne ansætte. Der var samtaler den 20. juni med mange dygtige og gode kandidater, og vi er i gang med at få de sidste detaljer på plads i forhold til ansættelserne. Fordelingen af fag og timer kommer forhåbentlig på plads i løbet af næste uge, hvor både ledelse og lærere er på arbejde for at forberede næste skoleår. Jeg sender noget ud til jer så snart det hele er faldet på plads – men beder jer og børnene om at væbne jer med lidt mere tålmodighed……

En meget positiv ting er, at vi får en ekstra klasse næste år. Der er indskrevet 24 børn til kommende 0. klasse – og når 8. klasse bliver til 9. klasse, har vi igen klasser på alle klassetrin. Dejligt!

Brugte kogebøger modtages med glæde!

Vores køkken vil meget gerne opbygge en samling af kogebøger til inspiration for børn og voksne. Også meget gerne med jødiske opskrifter. Moshe har lavet en fin mælkekassereol ved siden af køkkenet, hvor man meget gerne må sætte de kogebøger, man ikke bruger længere J

Sommerferie!

I skrivende stund er der fuld gang i sidste skoledags-løjerne på skolen for de yngste elever. De fleste aktiviteter foregår udendørs – selvfølgelig på den første regnvejrsdag i meget lang tid! Der er forskellige konkurrencer, følekasser, flødeskumskast, trebens-hop og vandkamp – alt sammen arrangeret af vores seje elevråd. Børnene tager heldigvis regnvejret med højt humør.

Og fordi vi i år ikke har haft en 9. klasse, der jo traditionen tro kaster med karameller på deres sidste skoledag, er der selvfølgelig også uddeling af karameller.

Legepladsen

Legepladsen tager form – og i næste uge vil børnehavebørnene plante forskellige planter, så vi kan få noget pænt at kigge på – dufte til og måske smage på.For god ordens skyld er det tanken, at det er indskolingsbørnene, der skal bruge legepladsen sammen med børnehaven og vuggestuen. Det var ikke helt tydeligt i mit sidste nyhedsbrev. Vi arbejder på at skaffe nogle ting til de store – og der er nogle seje forældre, der er i gang med at prøve at skaffe sponsorer til et boldbur m.m.

Bedste hilsener og rigtig god sommer til alle!

Pernille