Shabbath hilsen til Jødisk Orientering uge 51, 2018

Caroline-Kaos….

Flyttekasser alle vegne. Containere fyldt med gammelt skrammel. Svære beslutninger, der skal træffes: Skal de der læsebøger fra 1960´erne med – eller skal de kasseres? Og hvad med de ringbind, som ingen vil kendes ved? Hvad med de gamle klassebilleder? Hvad med lamperne – og hvilke borde og stole kan holde et par år endnu?

At flytte en skole, der har været i drift på Bomhusvej siden begyndelsen af 1970´erne – og med mere end 200 år på bagen, er ikke den letteste sag i verden skulle jeg hilse og sige. Lige som når man selv skal flytte. Der er mange meninger, minder og artefakter – bare ganget op med 100! Og samtidig skal vi både udvikle og drive skole, vuggestue, børnehave og SFO i en hverdag, der jo SKAL fungere for børn og voksne.

Men som altid på Carolineskolen går alle til opgaven med god energi og med stor hjælp fra forældre og venner af skolen.

Og så skete det, der ikke måtte ske…. Mandag i sidste uge fik vi en opringning om, at der var sket omfattende vandskade i vuggestuen – og at vores planer om at flytte ind på Strandvejen 93 den 2. januar 2018 var sparket til hjørne.

Jeg skal nok lade være med at gentage de ord, der fløj ud af munden på mig, da jeg fik opringningen! Den her flytning har været udsat så mange gange, at det næsten er ved at være en farce….

Men hurtigt i gang med plan B! Orientere personale, forældre, politi, JSD og de, der havde glædet sig til at spille bridge, danse eller dyrke sport på Strandvejen fra januar.

Prøve at skabe et overblik over, hvad der allerede er flyttet på Strandvejen, som måske skal flyttes tilbage og få genetableret alt det, der var opsagt pr. 31.12 på Bomhusvej; telefoner, el, varme, internet og rengøring. Heldigvis har alle været utroligt hjælpsomme og forstående overfor vores situation. Medarbejderne har taget det med højt humør, da den første frustration havde lagt sig – og på positivsiden giver det os lidt bedre tid til at få indrettet bygningen sammen med børnene og giver håndværkerne tid til at få ryddet op efter sig, så vi ikke skal gå rundt i en stor mudderpøl, for sådan ser der ud på Strandvejen lige nu.

Midt i al flyttekaosset er vi med lidt sved på panden i fuld gang med at gøre en god skole endnu bedre! Vi har bl.a. ansat vores nye ”madmor” Katrine og hendes medhjælper Nana og de er i fuld gang med at gøre klar til at lave mad til alle 200 børn, så det fælles måltid, som en gruppe børn har været med til at lave hver dag, bliver et centralt og samlende element for alle børn og voksne på den nye Carolineskole.

Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om det hele, når vi er flyttet!

Vi holder informationsmøde for kommende 0. klasser i januar måned. Ring eller skriv til os og hør nærmere!

Shabbath Shalom og tusind tak for jeres støtte og opbakning til os på Carolineskolen – det betyder så utrolig meget for os alle sammen!

Jeg ønsker alle et godt  2018!