Pædagog i barselsvikariat til Carolineskolens Vuggestue og Børnehave

Vil du være en del af en ambitiøs og udviklingsorienteret personalegruppe?

Carolineskolens Vuggestue og Børnehave søger en pædagog med stort engagement og høj faglighed. Pædagogstillingen er et barselsvikariat, med mulighed for forlængelse. Stillingen er i vuggestuen og på 35 timer ugentligt, fra d. 15. april 2019.

Din primære arbejdsopgave er at skabe rammer og mulighed for, at alle børn trives, lærer og udvikler sig i et trygt og udfordrende miljø. Vores interesse er at du gennem refleksion over egen og andres praksis er med til løbende at udvikle en høj pædagogisk faglighed, som bl.a. betyder nærvær og tryghed til at danne rammer for en god hverdag med mulighed for fordybelse, udforskning, leg og læring uden for mange afbrydelser for børnene.

Vi er en jødisk daginstitution, hvilket betyder at vi følger de jødiske traditioner og helligdage. Det er ikke et krav, at du har kendskab til det jødiske, så længe du er åben og nysgerrig.

Vuggestuen og Børnehaven har i det seneste år været, og er stadig, i løbende forandring. Det betyder at vi udvikler os både i forhold til personale og den pædagogiske linje i huset. Denne proces giver dig mulighed for at sætte dit eget aftryk og bruge dine kompetencer og erfaringer i udviklingen og være med til at gøre huset til et endnu bedre sted.

Vi er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Institutionen er en del af den jødiske privatskole, Carolineskolen og giver derfor et alsidigt udemiljø med børn i alle aldre. Vi arbejder med rummelige børnefællesskaber ud fra et inklusions mindset og forstår derfor børnenes forskelligheder som en styrke for fællesskabet.

Vi vægter forældresamarbejdet højt og  forventer at vores nye kollega bakker op om samarbejdet, for at kunne skabe de bedste rammer for børnene.

Vi ønsker en pædagog som:

• Er smilende, imødekommende og udviser en positiv indstilling overfor børn, forældre og kolleger.
  • Er respektfuld og reflekterende overfor såvel egen som institutionens praksis
  • Er mødestabil og har en høj arbejdsmoral
  • Er god til at kommunikere på skrift og tale
  • Har mod på at dokumentere og kommunikere på vores intranet, gerne erfaring med lignende opgaver.

Du kan læse mere om Børnehaven på www.carolineskolenvb.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 39202503 og spørge efter Mia eller Patricia eller på mail bh@bhcaroline.dk

Ansøgning vedlagt relevante bilag, så som CV, uddannelsesbevis og samtykkeerklæring sendes på mail til bh@bhcaroline.dk

Ansøgningsfrist senest onsdag den 20. februar kl. 12:00

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansættelsen sker efter de overenskomstmæssige regler som aftalt mellem BUPL og personale ansat ved de frie grundskoler.

Alle, der ansættes i Carolineskolens Vuggestue og Børnehave skal være opmærksomme på, at der er udover indhentelse af straffeattest og børneattest, vil blive foretaget en sikkerhedsvurdering af PET.