Nyhedsbrev november 2017

21. november 2017

Forældrekaffe

Vi gentager succesen og inviterer til forældrekaffe igen torsdag den 7. december fra kl. 15:30 i Mediateket. Det bliver den sidste forældrekaffe på Bomhusvej – så i nostalgiens navn håber vi at se rigtig mange af jer!

Et af formålene med forældrekaffen er – udover at det er rart at mødes, at man helt uformelt kan stille os spørgsmål om alt mellem himmel og jord – og bedsteforældre er selvfølgelig også hjerteligt velkomne!

Den nye tradition med forældrekaffe fortsætter naturligvis når vi er flyttet 🙂

Madordningen – og varsling om betaling!

Nu varer det heldigvis ikke så længe, før I slipper for madpakkerne derhjemme! Katrine er i fuld gang med at planlægge – og de af jer, der endnu ikke har mødt hende, burde tage et smut forbi børnehaven, hvor Katrine har sin daglige gang. Ungerne er VILDE med hendes mad – og kører grøntsager og sunde, lækre og velsmagende ting ind som aldrig før – og der er kun positive tilbagemeldinger fra personale og forældre! Så I kan roligt læne jer tilbage i visheden om, at jeres børn fra januar både får lært at lave mad OG får et sundt, nærende og meget lækkert måltid hver dag.

Jeg har tidligere skrevet ud, at bestyrelsen har besluttet at den obligatoriske madordning kommer til at koste 450 kr. om måneden, men fordi vi muligvis ikke når at komme helt i gang før efter den første uge i den nye bygning, så er prisen for mad i januar nedsat til 300 kr. I får en opkrævning sammen med opkrævningen til skole/SFO.

Hannukah og mulighed for at sige farvel til Bomhusvej

Vores 7. klasse er traditionen tro i gang med at forberede årets Hannukah-stykke. Vi glæder os til at se resultatet og håber at se rigtig mange af jer til gallapremieren. Efter stykket inviterer vi til en snack og lidt at drikke, så alle udefra inkl. tidligere elever, får mulighed for at tage afsked med de gamle bygninger. Så spred det glade budskab!

Farvel og tak på Bomhusvej – og goddag på Strandvejen

Mange af jer kører forbi Strandvejen og undrer jer måske over, at det stadig ligner en byggeplads. Men huset bliver færdigt og klar til at vi rykker ind – og det gør muren også. Vi kommer nok til at leve med flyttekasser i et stykke tid – men pyt! Det bliver så dejligt at komme til et hus, hvor der er varme i radiatorerne, hvor det IKKE drypper fra loftet i regnvejr og hvor børnene får nogle inspirerende og smukke rammer at lære i.

Vi har store planer for afskeden med Bomhusvej og indtagelse af Strandvejen, så huske at følge med her på kanalen, hvor vi snart løfter sløret for vores planer!

100.000 sider læst på Carolineskolen!

Vores unger er fantastiske til at læse! I sidste uge rundede skolens 150 elever 100.000 læste sider – og det blev fejret med flødeboller, som vores ”læsepiger” fra 8. klasse delte ud i alle klasser.

Informationsmøde om kommende 0. klasse

Vi holder informationsmøde for nye 0. klasser og deres forældre i januar. Ring eller skriv til skolen for nærmere information.

Den 20. er frist for anmeldelse af brug af skolen efter lukketid

Jeg dropper hjertesukket i den her omgang – men minder om, at alle aktiviteter efter kl. 17 skal anmeldes senest den 20. i måneden.

Fantastiske Forældreinitiativer
To forældre: Sofia Fisher og Elisabeth Arnby Heltoft har taget initiativ til at oprette en gruppe frivillige forældre, der gerne vil give en hånd med til alt det praktiske, der er i forbindelse med flytning og indretning af huset på Strandvejen. TUSIND TAK for det J

Skolekoret til Wizobazaren

TAK til vores skønne piger fra 1. – 3. klasse, der sang så loftet næsten løftede sig på Wizo-bazaren i søndags. Dem kan vi godt være MEGET stolte af  🙂