Nyhedsbrev januar 2018

NU SKER DET!

Flyttekasserne er pakket, der er ryddet op og smidt ud, de sidste dage på Bomhusvej og de første dage på Strandvejen er planlagt ned til mindste detalje – og vi er bare SÅ klar til at flytte – og nu sker det endelig langt om længe – og VI GLÆDER OS!!

Mange klasser har været på Strandvejen og set, hvor de skal være på den nye skole og de glæder sig mindst lige så meget som vi voksne.

I har fået et særskilt brev om de sidste dage på Bomhusvej og om de første dage på Strandvejen.

Læg mærke til, at indgangen til skolen IKKE bliver fra Strandvejen. I skal gå ind fra Rosbækvej, hvor der er en sti hen til skolen til højre for Varelotteriet, der ligger Rosbækvej 5. Vi får på et tidspunkt et vejnummer til den indgang, men det skal først igennem en masse kommunale instanser. Vi markerer med flag, så I kan se, hvor I skal gå hen. Og vi uddanner nogle børn til at være guider, så de kan vise jer rundt i huset, når I kommer.

Mht. parkering bliver det nok nogenlunde ligeså bøvlet som på Bomhusvej, men der er mange sideveje, så mon ikke det lykkes at parkere et eller andet sted. Der er planlagt fire Kiss and Ride pladser, men de er ikke etableret endnu.

Det er MEGET VIGTIGT at I IKKE parkerer på den lille indstiksvej ved siden af Varelotteriet. Den tilhører Ejerforeningen i den hvide etageejendom på hjørnet af Rosbækvej og Strandvejen.

Offentlig transport er rigtig god til skolen. Linje 1A holder lige ved skolen, og der er forbindelse både fra Hellerup Station og Svanemøllen. Og så er det jo forresten også sundt at cykle…. Vi har masser af parkeringspladser til cykler inde på skolens grund J

Der er ikke etableret en legeplads endnu, men arbejdet er i gang. Vi anbefaler, at I giver jeres børn gummistøvler og fornuftigt tøj på, der gerne må blive beskidt, for selvom der er lagt stabilgrus ud på vores grund, så er der store chancer for, at ungerne bliver møgbeskidte!

Forældrekaffe på Strandvejen!

HUSK at der er forældrekaffe på flyttedagen mellem kl. 14 – 16, hvor børn og voksne byder på kaffe m.m. i deres nye lokaler. Forældre, bedsteforældre og søskende er meget velkomne. Andre, der er nysgerrige efter at se huset, bliver inviteret en anden god gang, når vi er kommet på plads. Den første dag på den nye skole er familiernes og medarbejdernes J

Nu er det snart slut med madpakkerne!

I den første uge på den nye skole er børnene ikke med til at lave mad, men allerede ugen efter skal børnene fra 4. – 8. klasse på skift i køkkenet en uge ad gangen. I får snarest en lille folder om tankerne bag madordningen, om hygiejneregler, om kræsne børn m.m. Det er vigtigt, at I giver besked om allergier, så køkkenet kan tage de fornødne hensyn. Vi laver en slags ”survey”, som bliver lagt på Intra i begyndelsen af næste uge, hvor I bliver bedt om at skrive om jeres barns evt. allergier.

Purimfest på Carolineskolen

Som Charlotte har skrevet ud om, holder vi stor Purimfest på skolen i samarbejde med DJS og Chabbad. Alle ansatte deltager naturligvis – og vi håber, at se rigtig mange børn og forældre til den første store fest på Strandvejen!

Månedens hjertesuk…..

Der er en del børn, der kommer for sent om morgenen og det er rigtig synd for dem. Det er pinligt for barnet at komme ind i klassen, når timen er gået i gang. Når det er sagt, så ved vi godt, at mange kommer langvejs fra, at trafikken er slem om morgenen og at busser og tog ikke altid er til at regne med.

Vi arbejder på at udvikle en ny morgenrutine på skolen, med lidt mere fleksibilitet i mødetiderne for børnene, men der er vi ikke endnu! Så kære forældre: Sæt vækkeuret et kvarter tidligere, hvis I er én af de familier, der har svært ved at få det til at hænge sammen om morgenen – af hensyn til jeres børn!

God vinterferie til alle!