Skolens vision

Vores Vision:

  • At have ét af det højeste faglige niveauer blandt privatskoler

Carolineskolen har altid ligget i toppen når det gælder faglighed målt på eksamensresultater. Det er vores ambition at denne tradition fortsætter.

  • At være det foretrukne skolevalg for forældre med en jødisk baggrund

Carolineskolen skal tilbyde undervisning i almindelige skolefag på et højt niveau. Undervisningen i jødisk fag skal give eleverne en forståelse for jødiske traditioner. Det er undervisningens formål at give en eleverne en jødisk identitet og et stærkt netværk.

  • At være en af de mest innovative skoler i Danmark.

Carolineskolen skal være kendt for at tilbyde nye fag, andre undervisningsformer mv. Carolineskolen skal være en levende skole i konstant forandring.

  • At udklække elever, der aktivt medvirker til at bærer jødisk kultur, traditioner og religiøs praksis videre til kommende generationer.

Carolineskolen skal gøre eleverne bevidste om deres jødiske identitet. Det er ikke et mål at gøre eleverne religiøse. Eleverne skal udfordres til selv at tage stilling til deres liv og hvordan de vil leve det.

Vi vil skabe en skole i verdensklasse. Det kræver et skift i mindset og en helt ny måde at lære på. Vi skal ikke længere undervise i opdelte klasser, men i stedet kultivere læring for den enkelte elev i stærke fællesskaber.