Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/carolineskolen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Carolineskolens mission – Carolineskolen

Carolineskolens mission

Carolineskolens mission for
en skole i verdensklasse

Vores børns verden er i konstant forandring. Vi lever i en global virkelighed, hvor vores liv, natur, økonomi og meget mere på alle måder afhænger af hinanden. Vi har store kriser i vores globale samfund omkring fødevarer, naturens ressourcer, klima og meget andet. Og vi har store muligheder for transparens, videndeling og teknologi til forbedring af liv. Det er yderst svært at spå om de kompetencer, der bliver nødvendige og værdifulde for vores børn i deres unge voksenliv for slet ikke at tale om senere i deres liv – både fagligt og menneskeligt.

Hvordan gør vi vores børn klar til et liv, vi ikke ved hvordan ser ud?

Vi skal motivere vores børn til at lære at lære og fokusere på det 21. århundredes kompetencebehov:

Men mest af alt: Vores børn skal 

elske at lære

Der er mange udfordringer i det at drive skole i dag, og der er brug for en bedre udnyttelse af evidens, teknologi og elevernes egne ressourcer. Der er også brug for skarpere fokus på de personlige, sociale og faglige kompetencer der kræves i det 21. århundrede.

Det kræver et skift i mindset.

Vi skal ikke længere blot undervise i opdelte klasser, men i stedet kultivere meningsfuld læring for den enkelte elev i stærke fællesskaber.

Carolineskolen er en jødisk skole med personaliseret undervisning, der tænder læringsglæden og engagementet i det enkelte barn, støtter barnet i givende relationer og fællesskaber og udvikler barnets kompetencer, potentiale og viden til at lykkes med sit liv som både jødisk, religiøst, socialt, fagligt og kulturelt medmenneske.