Er det dig, der er Carolineskolens nye køkkenmedarbejder?

I begyndelsen af 2018 flyttede Carolineskolen, vuggestuen og børnehaven til nye, dejlige omgivelser på Strandvejen, hvor vi bl.a. har fået etableret et flot nyt produktionskøkken.

Vores skole i gang med en rivende udvikling og vores mål er at blive ”Verdens bedste skole”.

Det fælles måltid har en central plads på vores nye skole, og børnene skal være en del af det hele, selvfølgelig tilpasset deres alder og formåen – lige fra at være medbestemmende på ugens menu, til produktion af dagens måltid og alt hvad der hører med til det.

Vi søger derfor et menneske, der brænder for god, sund, velsmagende og ernæringsrigtig mad. Du skal sammen med vores køkkenleder/madmor og vores elever tage del i planlægningen og produktionen af fem ugentlige måltider til ca. 200 børn fra 0 -15 år – og du skal syntes, at det er det bedste i verden at have børn med i køkkenet!

Carolineskolen er en jødisk skole, og vi serverer derfor udelukkende grøntsager, mælkeretter og fisk. Vi forventer, at du overholder og respekterer de jødiske regler omkring tilberedning af mad. Du vil sammen med vores køkkenleder/madmor derfor indgå i et tæt samarbejde med vores jødiske leder og den lærer, der står for undervisning i madkundskab.

Arbejdstiden er på 35 timer om ugen med tiltrædelse 1. august 2019.

Du kan læse mere om Carolineskolen på www.carolineskolen.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skolens kontor på telefon 3929 9500.
Du er også velkommen til at sende en mail til carolineskolen@carolineskolen.dk.

Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes på mail til carolineskolen@carolineskolen.dk

Ansøgningsfrist: 12. juni 2019 kl. 12:00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19. juni 2019 om eftermiddagen.

Alle, der ansættes på Carolineskolen skal være opmærksomme på, at der ud over indhentelse af straffeattest og børneattest, vil blive foretaget en sikkerhedsvurdering af PET.