Carolineskolen søger lærer

Carolineskolen har pr. 1. januar 2020 en stilling ledig som lærer og vi søger netop dig, der brænder for et eller flere af følgende fag: dansk, engelsk, tysk og/eller specialundervisning.

Carolineskolen er en jødisk privatskole med 150 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse samt tilhørende, SFO Vuggestue og Børnehave.

• Vi ønsker at være gode til det, vi gør.
  • Vi vil fagligt være blandt de bedste skoler i landet,
  • Vi ønsker at skabe et skolemiljø fyldt af fælleskab, tryghed og traditioner

Du har nogle års undervisningserfaring, og du kan begejstre og skabe interesse for dine fag hos eleverne. Du involverer dig i skolens liv og gør en forskel i elevernes og skolens hverdag. Du er en dedikeret teamplayer, der kan være med til at videreudvikle skolens vision om en problembaseret tilgang til læring.

Du hviler i din professionalitet som lærer og kan argumentere for de valg, du træffer. Du er naturligvis uddannet lærer eller har en anden relevant uddannelse, som kvalificerer dig til jobbet.

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig et uformelt arbejdsmiljø blandt meget engagerede kollegaer. Vi har dygtige og motiverede elever samt engagerede og ressourcestærke forældre. På Carolineskolen vil du opleve at beslutningsvejene er korte. Vores arbejdstid er fleksibel, men du skal forvente, at være på skolen tirsdag til kl. 16.30 og torsdag til kl. 16.30.

Du kan læse mere om Carolineskolen på www.carolineskolen.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Uri Krivaa på tlf. 3929 9500 eller på mail carolineskolen@carolineskolen.dk

Ansøgning vedlagt relevante bilag, så som CV, uddannelsesbevis og samtykkeerklæring sendes til mail carolineskolen@carolineskolen.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest fredag den 15. november 2019.

Ansættelsen sker efter de overenskomstmæssige regler som aftalt mellem Finansministeriet og LC for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler.

Alle, der ansættes på Carolineskolen skal være opmærksomme på, at der udover indhentelse af straffeattest og børneattest, vil blive foretaget en sikkerhedsvurdering af PET.

Carolineskolen |   Strandvejen 93    |    2100 København