Jobopslag: Carolineskolen er på vej mod nye tider. Vil du med på rejsen?

Vi er i gang med et vildt og spændende udviklingsprojekt, hvor vi tænker skole helt forfra og vores mål er intet mindre end at skabe ”Verdens bedste skole”.

I februar 2018 flyttede vi ind i nye bygninger på Strandvejen, der også inspirerer os til at tænke skole på en helt ny måde.

Vi uddanner os sammen og sætter skarpt fokus på samarbejde og faglig sparring – og vi har sat en masse tid af til det!

Fra 1. november 2018 mangler vi en innovativ, nytænkende og engageret lærer – med højt humør og gå-på-mod til vores dejlige skole. Vi søger:

• En lærer med en skarp science profil til matematik, idræt, geografi og biologi på mellemtrinnet og i udskolingen

– og du skal først og fremmest sætte børnene og deres læring og udvikling i centrum.

Carolineskolen er Danmarks eneste jødiske privatskole med ca. 170 elever, med lave klassekvotienter, med stolte traditioner og et stærkt og givende fællesskab. Vores forældregruppe er aktive og engagerede, og mange har selv gået på skolen.

Vi rummer desuden en børnehave og en vuggestue, som vi er i gang med at opbygge et tæt og forpligtende pædagogisk samarbejde med.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Pernille Fabricius på telefon 3929 9500 eller på mail: pf@carolineskolen.dk

Vær opmærksom på, at du skal underskrive og medsende en samtykkeerklæring til opbevaring af personlige data i forbindelse med din ansøgning. Hent samtykkeerklæring ved fremsendelse af ansøgning.

Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes på mail til carolineskolen@carolineskolen.dk.

Ansøgningsfrist: 30. august kl. 12:00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. september.

Ansættelsen sker efter de overenskomstmæssige regler som aftalt mellem Finansministeriet og LC for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler.

Alle, der ansættes på Carolineskolen skal være opmærksomme på, at der udover indhentelse af straffeattest og børneattest, vil blive foretaget en sikkerhedsvurdering af PET.